19 juni 2013

Hemma!

Ligger hemma och är kaputt rent sagt. Vårt flyg for kl.1 spansk tid (2 finsk) och vi vart på flyget tills 6 på morgonen (finsk tid), vi var hemma typ eller nåt och var så dödstrött efter att ha vakat ett dygn. Somnade ändå dåligt, vaknade 11 igen så har sovit typ 3 timmar. Åt dåligt och drog ut och sprang (har blivit superfet!!!). Tja ändå. Nu är jag död hemma och försöker leva, vädret är väl bra över 20 i allafall, men svalt. Man är ju van med lite varmare haha.

Godnatt atm

Dagens plan är att vila, rida (!) och chilla. Som tur har jag redan tränat för dagen, tränat muskler och sprungit. Chill. På fredan är det midsommarfest hos Niko och Johannas födelsedag, kulkul! Det blir en rolig dag att se fram emot.


Gud vad korta stycken det blir men är alldels geggig i huvudet, har så mycket att berätta och orkar ändå inte. Men sammanfattat, resan var underbar med bebo, vi har ätit, solat, ätiti mera, simmat, varit på zoo, varit ute och "festa" o.s.v. Helt superlyckat och jag tycker att resan har förstärkt vårt förhållande ännu mer (om det är möjligt). Dejten har lärt sig att gå på transporten, nu lastar hon sig själv. Sick, senast fick jag inte henne 10 meter nära transporten och hon slet sig i panik. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar