21 juni 2013

Midsommar, födelsedag och INGET fjasko tack

Snabb update, har haft brådis så s*tan idag. Drog igår rätt spontant hem till Maria och övernattade där, vi gjorde massor av grejer, mest typ var störda. Usch somna sent och vakna tidigt, typ sovit vadå 4 timmar? Och idag ska det festas all night så good luck, känner tröttheten komma. Men anyway, vaknade, åkte till butiken och köpte "kvällsgrejs", spurtade till stallet och lasttränade med Beppen, gick sjukt bra! Lastade på typ 5 gånger, bommen på och luckan upp, ingen reaktion! Fin tjej! 

Efter lastningen så ridning på planen, ca 40 minuter lösgörande och sedan bommar. Efter det ut i skogen och trava, galoppera och slutskritt. Riktigt underbart var det i sommarvädret. Dejten blev duschad och utsläppt och rullade sig lika konstigt som vanligt (video kommer...)

Ska göra upp ett träningsschema för henne nu igen, viktigt med planering ju, men samtidigt ska man kunna ha kul, det är jätte viktigt annars tröttnar man lätt. Om allt bara är strukturerat och tråkigt.

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen, och ska krama Johanna 34 tusen gånger för att hon har fyllt 20 idag! Tänk hur gamla vi börjar bli? Och tycker att vi ännu ser ut som 14 typ, men men... Gamylerna.com

Nejmen vi ska rocka kvällen hårt och ni med! Imorgon ska hurttejen rida och springa. Dagenefterklubbenjublar.




Jag och Majsan (Johanna) 2011!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar