02 juni 2013

ILSKA

Kom hem igår redan halv 1 för jag skulle tävla. Tror ni att hästf*net gick in i trailern? Nej. Det har aldrig varit något större problem, det har alltid gått nu var det helstopp. Hon kom in, men rusade ut innan bommen var fast, det var kaos. Hon slet sig, skenade hysteriskt omkring. Vi försökte allt, lina, locka försiktigt och berömma, smacka, ta det lugnt. Allt, inget gick. 

Efter att hon slet sig så gav jag upp och ville inte försöka mer, det blev för farligt. Hon var för smart för oss. Jag gjorde allt, för ingen annan vågade och klarar inte av att stänga bommen, leda in o smacka på samtidigt. Förstås de andra försökte hjälpa till, men tja.

Nu ska det bli ordentlig lastträning för en viss dam. Någon gång i veckan, eller några och utan press bara öva och låta henne fatta att den inte är farlig. 

Inte så mycket kul att säga, vart riktigt riktigt besviken på henne idag. Har varit väldigt ledsen efteråt bara för att alltid ska det skita sig, och vi far så förberedda för idag. Och hon älskar att tävla, och är rädd att om vi inte får detta fixat?


Bilder från helvetet kommer senare. Fnissar åt dom faktiskt nu redan, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar