05 september 2012

Massor att göra

Skolan var superleim idag skönt att det är över snart! Längtar så på att slippa hela skitet, snart ÖVER! Sen är det party som gäller, korka flaskan och klackarna i taket eller vad det heter haha!

Imorgon står det BRÅTTOM över hela dagen. Det blir skola från 8-11 och sedan blir det att rida ut på min gulleponny Happy i skogen än en gång (p.s red honom två gånger förra veckan om jag inte nämnde det), och sedan efter det rusa till Tessan och sköta henne och sedan till T.B och hoppa/rida Era igen! KUL! Men en väldigt tung dag dock på kommande. Är aldrig riktigt pigg/stark längre, konstigt.

Att rida Habbe blir väl kul, är rätt hemma på hans barbacka rygg kan man ju säga. Men att rida ut på honom är lite jobbigt där då han fjantar sig hit och dit och har lyckats irritera mig nu, då han var så snäll på wikner. Menmen har kanske inte gått ute mycket eller nåt, bort ska det iallafall! 


Att rida Era är ALLTID kul då hon är sjukt samarbetsvillig och rolig att rida, så ser fram emot det med, jippie! Kommer antagligen att vara super utmattad imorgon så får se när uppdateringen kommer, men man kan ju alltid hoppas på nån. Haha!



Nu tjohoppis ska äta (igen) och sedan ut och springa.


Ser Tessan inte ut som ett föl?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar