18 september 2011

dödstrött

Happy var bra framåt på tävlingen. 80 cm blev bra, slutade med en 4 placering. 90-100 tyvärr utesluten p.g.a att han & jag blev osäkra tillsammans. Det sket sig totalt. Orkar inte prata om det nu. Men 80 cm var verkligen bra. Han var fram och uppvärmingen var gudomlig med honom! Bra jämna språng, och ah. Kände redan i uppvärmingen till andra klassen att han värmt ur sig och så. men stressade, hade bråttom så sket i det, tyvärr. Några bra hopp fick vi iaf på den höjden på banan. Höjden är ju aldrig nåt problem. Han nuddade inte en bomm, men han blev osäker när vi skulle hoppa ett regnbågshinder som vi aldrig hoppat förr. Sedan ville han inte hoppa nåt alls längre. Lite dålig känsla efter det, menmen bara fortsätta jobba. Men störande för han går så klockrent höga höjder! Han älskar att hoppa högt, och hoppar bättre så. Hoppas bara man får till det på tävlingsbanan också.

Var supernöjd över Matilda som red Shakira. Jag var hennes "tränare" hela dagen och å så glad jag blev när Shakira hoppade så fint 80 cmern! Som var deras första. Jag var så glad :) Grattis gumman.

Har inte haft tid/orkat uppdatera tidigare idag. Har talat typ en timme i telefon, och sedan gjort Psykologi arbetet TVÅ GÅNGER eftersom det försvann efter första gången. Skitstörande. Vill nu bara springa in i duschen, och tänka igenom dagens första bana som var riktigt bra.

Bilder senare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar