29 september 2011

kärlek vs. framgång?

Svåra beslut, jag älskar dig, men framgång! Jag kan inte välja.


 

4 kommentarer:

  1. Kärleken är alltid bäst. Alltid. Happy och du... Jag gråter nu när jag tänker på att du och Happy skulle splittras. Jag tänker köpa Happy i så fall.. Eller iaf så ska han stå nära, inte fara till Grekland eller nåt. dasthy... Jag känner inte den hästen, men ni skulle bli lika framgångsrika.. lika bra... Ni skulle klara alla mål. Men Happy. Tänk på allt du gjort med honom. Tänk på den ponny du fick... Hoppat 120... men inte sådär jätte enkel (!!!)... Du fixade honom till den superstar han är nu och ni är... bäst...

    Det är ditt eget val... Jag har läst att bästa åldern är att övergå från ponny till big horse är vid 16 år... and I think it's your turn now... Om du vill satsa.

    Men hästar är inte tävlingsredskap, och du är nog den som är mest medveten om att dom inte är det, men i detta fall.. Tävla på den nivå du är på nu... eller vidare? Du vill inte stå stilla, DET vet jag... men att lämna Happy? No no.

    Jaja, DITT beslut. Jag kan inte påverka... Men Dasthy joo... Men Harbor... Ni är always the best. Alltid.

    Even if it's time to move on, u haveto remember that your pony is a star... He will always be, u 2 will always be.

    /Matilda

    P.s. Ursäkta för en råddig kommentar...

    SvaraRadera
  2. Jag vet han ÄR bäst, älskar honom mer än nåt annat och jag KAN inte skiljas från honom, detta är ju bara en TANKE att jag skulle köpa dasthy. Det är bara min dröm, min önskan. vet inte om jag har råd eller samvete till det. Det kan vara att Lindholms redan har nån som ska köpa honom, man vet aldrig. Om jag gör ett sånt beslut att jag skulle köpa honom/nån annan så skulle Happy få det bäst, ändå. Skulle aldrig placera honom på ett dåligt ställe någonsin. Men tror inte detta blir aktuellt :)

    SvaraRadera
  3. Njash, kanske inte aktuellt. Men seriosly Linnéa, think about it. Du skulle ju nå aslångt med en sådan läckerhet... Men jag vet att det tar emot. Hoppas så mycket att jag inte behöver övergå till storhäst... Ponnytiden är full av bus.. Den är inte seriös. Men vad fan, stick och hälsa på honom. Om du någongång far och säger hej till Dasthy eller rider så kommer jag gärna med och fotar er två. Bara så du vet... ;D Skulle vara kul att se Dasthy, fast vart är videon på honom? Du har ju lösen på din gamla blogg...

    SvaraRadera