12 januari 2012

The trip

Kom fram på lördag morgon kl.9 lokaltid, hade vakat ett helt dygn och var utmattad. När vi kom fram till hotellet så gick vi ungefär genast och äta för vi var vrålhungriga. Sedan försökte jag och Lina sola mot vår vilja, fast det blåste kallt, typ som protest hehe. På kvällen (det var ju den 31.12) så började vi nån slags pre party i hotellet men tog sedan en taxi in till Playa de Ingles för att festa ordentligt. Där var vi omkring i ett par olika barer till kanske 4? Det var jätte skoj, pratade med massa människor, och dansade hela tiden. Najsnajs. (minrde najs att jag hade värsta grälet med S, men det löste sig)



Efter detta gjorde vi inget speciellt på flera dagar. Vi bara stekte, stekte och stekte vid stranden och poolen. På onsdagens slapp vi äntligen ut igen! JESS! Hade väntat massor, och denna gången tyckte jag att var ännu roligare. Vi var i några olika barer till kanske 3, sen så tröttnade vi och skulle hem, men sen fick jag nån slags superidé att kolla in bar China White, som visade sig vara jäkla bra! Där var vi kanske till 4, och sedan taxi hem. När vi kom till hotellet så fick vi en jäkla "bra idé" om att gå och simma i poolen (klockan var nu närmare 5) så det gjorde vi, var förbjudet men jaajaa. Hoppade i med extensions, smink, kläder och allt. Usch. Noja var jäkla kul!



Sedan fortsatte våran stekrutin och plötsligt skulle vi hem?! Nej! Men efter en "lång" resa hem så var  det ändå skönt att bli mött av S på flygplatsen och få komma hem till honom. (Sedan och fest dock, men inte så viktigt)  

Bilder:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar