03 november 2011

NÄTET VARIT NERE

Jepp det är orsaken till den sämsta uppdateringen NÅGONSIN. Det är nåt fel med nätet i vårat husbolag, nätet kommer och går men igår kväll så kraschade det helt. Var faktist rätt deprimerad över saken :(
Noja iaf, red Happy rätt länge på planen utan sadel och han var rätt bra faktist! Sådär skojig som han kan vara nångång, tränade&/försökte byten men hade inga sporrar så fick verkligen inte till det som han kan. Ett totalt rent blev det och några där bakdelen inte riktigt hann med, blev irriterad, Ena dagen kan han liksom byta fem på rakan, nästa dag fattar han inte alls vad jagt menar, poop. Men något desto roligare var att jag tränade för första gången i mitt liv ( och hans också) på sluta i galopp, och det gick faktiskt hyfsat bra för att aldrig ha gjort det förr! Han fick bra emd tyngd på bakdelen där och det kändes bra. Övade även lite skänkelvikningar som gick helt okej, han gjorde dom ganska "tvärt" och det var en aning irriterande men ja.

Efter stallet så träffade jag kajsa, lina, maria och stina och vi stack iväg och körde omkring lite. Skoj, var hemma runt 12 och försökte desperat se på jersey shore men nätet var som sagt nere *snyft*. 

Nu jsut håltimme i skolan, jersey shore + bloggen can't get better + lite S talking. 

Juste slutar 4 igen, och ska sedan till Happy, som ska göra nåt lätt då vi hoppar imorgon SKOJ! 

Den här videon visar sluta i galopp, och nej det är inte jag och happy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar